Sunwic Stark Mage
– En naturlig produkt för dig med en svag eller orolig mage i samband med sjukdom, mediciner eller resa

Många människor upplever att magen blir svag av mediciner och sjukdom. Antibiotika kan vara en sådan medicin som gör att man får diarréer. Resor är en annan anledning till magbesvär som diarré, orsaken är oftast från mat och vatten som man är ovan vid. Vid alla dessa tillfällen kan Sunwic Stark Mage bidra till att stärka magen. Produkten innehåller tre olika ingredienser som alla har visat sig ge stöd och näring när magen är svag eller utsatt.

Den ena ingrediensen är en fiber (från guarbönan) som är mat till dina nyttiga bakterier i tarmen. Dessa fibrer gör så att dina nyttiga bakterier kan arbeta ännu bättre för dig. Den andra ingrediensen är ett mycket näringsrikt mjölkpulver gjort från råmjölk. Råmjölk är den mjölk som kossan ger första dagarna efter kalvning. I denna mjölk finns flera näringsämnen som skyddar och stärker tarmväggen. Den tredje ingrediensen heter Saccharomyces boulardii och är en välkänd mikroorganism som sedan 100 år har hjälpt till att lindra diarré. Den ger stöd till din tarmflora så att den snabbt återfår sin normala sammansättning och funktion då den är satt under stress.

Forskning

Dessa tre ingredienser ingår i 455 forskarstudier, 55 studier med fibern, 52 studier med råmjölk och 348 studier med mikroorganismen Saccharomyces boulardii.

Upplever du att antibiotika är till besvär för din mage är Sunwic Stark Mage ett utmärkt sätt att stödja magens funktioner under en kur med antibiotika.